Aromaterápia lovaknak alapképzés

Képzésünket ONLINE indítjuk el, így lehet folyamatosan, minden hónapban hozzá csatlakozni! A képzésnek saját Facebook csoportja és classroom felületete van, ahol a hallgatók idejükhöz mérten tudják nyomonkövetni az anyagokat.

Természetesen nem csak lovasok vehetnek részt a képzésen. Az aromaterápia igen felkapott lett manapság, pedig már időszámításunk előtt 5 ezer évvel is használatos volt mindenféle nyavajára. Az illóolaj piac hatalmas és mondhatni, hogy veszélyes is lehet azok számára, akik akár jóhiszeműen is, de hamisított olajat vásárolnak majd használják. Nagyon fontos tudni, hogy a mai kor internetes világában mindig meg kell nézni, hogy valósak e azok az információk, amiket olvasunk. Így hát nagyon körültekintően kell eljárnunk egy aromaterápiás kezelés során is. Több mint 10 éve tevékenykedem mint természetgyógyász és nagy örömömre szolgál, hogy van olyan illóolaj cég is a piacon, akik CPTG terápiás minőségű olajakat gyártanak. Így gyermekemnek, lovainknak és kutyáinknak is bizton merem adni. Vásároltam egy itovi névre hallgató állapotfelmérő eszközt is, ami kimutatja, hogy a szervezetben hol van egyensúlytalanság és milyen olaj alkalmazható rá. Egy fantasztikus eszköz, végre nem találgatások útján kell kezelni az állatokat. Nagyon szomorú, hogy legtöbbször tüneti kezelés van és kisérletezés, hátha valami majd bevállik.

Épp ezért hoztam létre ezt a képzést, hogy át tudjam adni azokat az információkat, amelyekkel bizton lehet otthon kezelni a lovakat. Nagyon fontos tudni, hogy amit lovakon használunk, nem biztos, hogy kutyákon is alkalmazhatjuk! 

Témáink: 

- Bevezetés az aromaterápiába (története, irányzatai, hatásai)

- Illó- és hordozóolajok (előállítása, minősége, hordozóolaj szerepe, kiválasztása)

- Illóolajok hatásmechanizmusa (szaglás biológiája, bőr szerepe az illóolaj használatánál)

- Illóolajismeret (illóolajok felhasználási területei, hatásai, tulajdonságai) lovaknál

 

Képzés időpontja: bármikor lehet csatlakozni az online felülethez

Képzés díja: 40.000 Ft

Képzés helyszíne: ONLINE

Jelentkezési lap: dokumentumok/

 

Elérhetőség:

 Kiss Tímea Tel.: 0630/847-3202

Lópofa Egészségmegőrző és Oktató Kft.

6120 Kiskunmajsa, Kőkút dűlő 11.

www.lopofa.hu; lopofakft@gmail.com

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000318

 

 

 
 
 

Elérhetőség

Lópofa Egészségmegőrző és Oktató Kft. 6120 Kiskunmajsa
Kőkút dűlő 11.
0630/847-3202 lopofakft@gmail.com